The Puzzle Gizlilik Politikası

 Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikası, Ugur Game Center tarafından oluşturulan mobil cihazlar için The Puzzle oyunu ücretsiz olarak oynamak için tasarlanmıştır".


Bilgi Toplama ve Kullanım

Uygulama, indirip kullandığınızda bilgi toplar. Bu bilgiler,

  • Cihazınızın İnternet Protokolü adresi (ör. IP adresi)
  • Başvurunun ziyaret ettiğiniz sayfaları, ziyaretinizin saati ve tarihi, bu sayfalarda geçirilen süre
  • Başvuru için harcanan zaman
  • Mobil cihazınızda kullandığınız işletim sistemi


Uygulama, mobil cihazınızın konumu hakkında kesin bilgi toplamaz.


Servis Sağlayıcı, size önemli bilgiler, gerekli bildirimler ve pazarlama promosyonları sağlamak için zaman zaman sizinle iletişim kurmak için verdiğiniz bilgileri kullanabilir.


Daha iyi bir deneyim için, Uygulamayı kullanırken, Servis Sağlayıcı bize kişisel olarak tanımlanabilir bazı bilgiler vermenizi isteyebilir. Servis Sağlayıcı'nın talep ettiği bilgiler onlar tarafından saklanacak ve bu gizlilik politikasında açıklandığı gibi kullanılacaktır.


Üçüncü Taraf Erişimi

Hizmet Sağlayıcının Uygulamayı ve hizmetlerini geliştirmesine yardımcı olmak için yalnızca toplu, anonimleştirilmiş veriler periyodik olarak harici hizmetlere iletilir. Hizmet Sağlayıcı, bilgilerinizi bu gizlilik bildiriminde açıklanan şekillerde üçüncü taraflarla paylaşabilir.


Uygulamanın, verilerin işlenmesi ile ilgili kendi Gizlilik Politikasına sahip üçüncü taraf hizmetleri kullandığını lütfen unutmayın. Uygulama tarafından kullanılan üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarının Gizlilik Politikasına bağlantılar aşağıdadır:


Servis Sağlayıcı, Kullanıcı Tarafından Sağlanan ve Otomatik Olarak Toplanan Bilgileri ifşa edebilir:

  • mahkeme celbine veya benzeri bir yasal sürece uymak gibi yasaların gerektirdiği şekilde;
  • haklarını korumak, güvenliğinizi veya başkalarının güvenliğini korumak, sahtekarlığı araştırmak veya bir hükümet talebine cevap vermek için açıklamanın gerekli olduğuna inandıklarında;
  • kendi adlarına çalışan güvenilir hizmet sağlayıcıları ile, kendilerine ifşa ettiğimiz bilgileri bağımsız olarak kullanmazlar, ve bu gizlilik bildiriminde belirtilen kurallara uymayı kabul etmişlerdir.


Devre Dışı Bırakma Hakları

Uygulamadan tüm bilgi toplamayı kaldırarak kolayca durdurabilirsiniz. Mobil cihazınızın bir parçası olarak veya mobil uygulama pazarı veya ağı aracılığıyla kullanılabilecek standart kaldırma işlemlerini kullanabilirsiniz.


Veri Tutma Politikası

Servis Sağlayıcı, Uygulamayı kullandığınız sürece ve daha sonra makul bir süre için Kullanıcı Tarafından Sağlanan verileri saklayacaktır. Uygulama aracılığıyla sağladığınız Kullanıcı Tarafından Sağlanan Verileri silmelerini istiyorsanız, lütfen ugurgamecenter@gmail.com adresinden onlarla iletişime geçin; makul bir süre içinde yanıt verecektir.


Çocuklar

Hizmet Sağlayıcı, Uygulamayı 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek veri istemek veya pazarlamak için kullanmaz.


Başvuru, 13 yaşın altındaki hiç kimseye hitap etmemektedir. Servis Sağlayıcı, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek kişisel olarak tanımlanabilir bilgi toplamaz. Servis Sağlayıcının 13 yaşından küçük bir çocuğun kişisel bilgi sağladığını keşfetmesi durumunda, Servis Sağlayıcı bunu derhal sunucularından siler. Ebeveyn veya vasi iseniz ve çocuğunuzun bize kişisel bilgi sağladığını biliyorsanız, gerekli işlemleri yapabilmeleri için lütfen Servis Sağlayıcı (ugurgamecenter@gmail.com) ile iletişime geçin.


Güvenlik

Servis Sağlayıcı, bilgilerinizin gizliliğini korumakla ilgilenmektedir. Servis Sağlayıcı, Servis Sağlayıcının işlediği ve sürdürdüğü bilgileri korumak için fiziksel, elektronik ve prosedürel önlemler sağlar.


Değişiklikler

Bu Gizlilik Politikası herhangi bir nedenle zaman zaman güncellenebilir. Servis Sağlayıcı, bu sayfayı yeni Gizlilik Politikası ile güncelleyerek Gizlilik Politikasındaki değişiklikleri size bildirecektir. Sürekli kullanım tüm değişikliklerin onayı olarak kabul edildiğinden, herhangi bir değişiklik için bu Gizlilik Politikasına düzenli olarak başvurmanız önerilir.


Bu gizlilik politikası 2024-07-10 tarihinden itibaren geçerlidir


Onayınız

Uygulamayı kullanarak, bu Gizlilik Politikasında belirtilen ve bizim tarafımızdan değiştirildiği şekliyle bilgilerinizin işlenmesine izin vermiş olursunuz.


Bize Ulaşın

Uygulamayı kullanırken gizlilikle ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya uygulamalar hakkında sorularınız varsa, lütfen ugurgamecenter@gmail.com adresinden e-posta yoluyla Servis Sağlayıcı ile iletişime geçin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

The Sniper